Verdwaalde poes Pommetje na twee weken weer thuis

Deze week vloeiden er tranen bij Dierenopvangcentrum De Doornakker. Tranen van vreugde wel te verstaan, want een dolblije eigenaresse kwam vermiste poes Pommetje ophalen.

Verdwaalde poes Pommetje na twee weken weer thuis

De avond er voor kwam er een melding binnen van een mevrouw die tijdens het fietsen een kat klaaglijk hoorde miauwen vanuit de struiken bosje. Toen ze ging kijken zag ze een jong katje, helemaal verstrikt in de takken. Het lukte haar om het diertje te bevrijden en vervolgens heeft mevrouw met de kat in haar armen gewacht tot de dierenambulance arriveerde.

De dierenambulance trof een erg aanhankelijk maar ook erg vermagerd kitten. Binnen no time had ze een volle bak voer op

Het diertje had helaas geen chip maar op Amivedi stond een poes die wel erg veel leek op het gevonden katje. Dit katje was bovendien sinds 20 oktober vermist vanaf…. de straat waarin het gevonden katje in de struiken zat. Via Amivedi werden de gegevens van de eigenaar achterhaald die echt dolblij was toen ze hoorde dat Pommetje terecht was. Omdat het kitten al voor de nacht was weggezet, werd afgesproken dat ze haar de volgende dag op zou halen. Opnieuw was de vreugde groot bij zowel de poes als de eigenaar, die eigenlijk de hoop al had opgegeven dat haar kitten ooit nog gevonden zou worden.

Pommetje heeft inmiddels een chip


Happy end

Pommetje was samen met haar zusje uit de transportmand ontsnapt toen ze naar een logeeradres werden gebracht. Haar zusje kon direct weer ingevangen worden, maar Pommetje heeft 2 weken op straat moeten doorbrengen. Gelukkig met uiteindelijk dit happy end.