Help dieren door online collecteren

Afgelopen maand plaatsten we een bericht over de aankomende collecteweek van de Dierenbescherming, die op dit moment in volle gang is. Alhoewel dat vroeger de enige manier van collecteren was, gaat collecteren nu gelukkig altijd door – online! Ook jij kunt online collecteren en ons zo helpen dieren in nood te blijven redden.
Help dieren door online collecteren

Online collecteren is voor velen een stuk haalbaarder dan collecteren tijdens de jaarlijkse collecteweek. Je hoeft er de deur niet voor uit en kunt ons dus gewoon vanuit huis helpen om dieren in nood te blijven beschermen, redden en opvangen. Het enige dat je voor online collecteren hoeft te doen, is een digitale collectebus aanmaken, deze delen met je vrienden en familie en online kijken hoeveel er in jouw collectebus gedoneerd wordt.


Digitale collectebus aanmaken

Om te kunnen beginnen met online collecteren, maak je in slechts een paar stappen jouw eigen digitale collectebus aan. Daarbij vragen we je om de reden dat je wilt collecteren. Waarom wil jij ons graag helpen dieren in nood te blijven beschermen, redden en opvangen? Dat wordt dé motivatie voor jouw vrienden en familie om te doneren, want je reden komt bij je online collectebus te staan.

Donaties van vrienden en familie

Heb je je digitale collectebus aangemaakt en ben je klaar om te zien hoeveel je voor ons kunt binnenhalen? Start dan je eigen mini reclamecampagne. Verspreid de link naar je online collectebus via social media, Whatsapp, de mail en andere online plekken waar je familie, vrienden en kennissen zich bevinden. Via je collectepagina kun je daarna precies bijhouden wat je met je inspanningen voor elkaar hebt gekregen: daar staat hoeveel mensen al een donatie hebben gedaan en hoe gevuld je collectebus ondertussen is.

Omdat wij als particuliere instantie volledig afhankelijk zijn van giften, is de online collecte een geweldige manier om ons te steunen. Wil jij ons ook helpen, door online collectant te worden en je collectebus te verspreiden onder familie en vrienden? Meld je dan nu aan via de online collecte-pagina.