< Terug naar overzicht

Help dieren door online collecteren

Lokaal

1 oktober 2018

Afgelopen maand plaatsten we op onze website een oproep voor collectanten voor de landelijke collecteweek van de Dierenbescherming. Alhoewel die week nu in volle gang is, zijn we nog steeds op zoek. Deze keer naar online collectanten, die een digitale collectebus willen aanmaken voor bijvoorbeeld vrienden en familie.

Voor sommige mensen is langs de deuren collecteren een hele stap, terwijl ze ons wel graag willen helpen donaties binnen te halen. Omdat online collecteren vanuit huis kan, is dit dé oplossing om ons daar alsnog bij te kunnen helpen. Dit kan door simpelweg een digitale collectebus aan te maken en deze te verspreiden onder familie en (Facebook-)vrienden.


Digitale collectebus aanmaken

Online collecteren begint bij het aanmaken van jouw eigen digitale collectebus. Daarbij geef je je gegevens door en de reden dat je graag wilt collecteren. Die reden wordt vermeld bij je online collectebus en moet voor jouw bezoekers daarom de motivatie vormen om te doneren. Vertel je vrienden en familie hier dan ook waarom jij ons – en dus dieren in nood – graag wilt helpen. Waarom wil jij graag dat zij ons steunen in ons werk om dieren te redden? Daarna klik je op ‘mijn collectebus aanmaken’ en kun je beginnen met het onder de aandacht brengen van je online collectebus.

Donaties van vrienden en familie

Het onder de aandacht brengen van je digitale collectebus kan zo uitgebreid als je wilt. Alleen bij een paar vrienden of familieleden waarmee je het er al over hebt gehad, of bij iedereen die je maar kunt bereiken. Via social media, de mail, de app, etc. Via je persoonlijke collectepagina kun je precies zien hoeveel mensen je al hebben gesteund en wat het totaalbedrag aan donaties tot dusver is – het bedrag dat wij dankzij jou al binnen hebben gekregen!

Als particuliere instantie hebben wij de hulp van donateurs hard nodig om dieren in nood te kunnen blijven redden. Wil jij ons helpen donateurs te vinden, door je eigen online collectebus aan te maken en die bij je vrienden en familie onder de aandacht te brengen? Dat kan via de speciaal ingerichte pagina rondom de digitale collecte.