< Terug naar overzicht

Kids Open Dag 28 september

Lokaal

13 september 2019

In het weekend voorafgaand aan dierendag organiseert dierenambulance De Meren in Sneek een Kids Open Dag. Jonge dierenvrienden zijn op zaterdag 28 september van harte welkom om van alles te ontdekken en te leren over het reilen en zeilen van een dierenambulance. Welke attributen gebruiken de vrijwilligers op de dierenambulance? Wat voor dieren worden gered door de dierenambulance. Waar brengt de dierenambulance dieren naartoe? Het antwoord op al deze vragen wordt duidelijk tijdens een bezoek aan de open dag.

Dierenambulance De Meren

De vrijwilligers van Dierenambulance De Meren rukken dagelijks uit om dieren in nood te helpen. Het gaat dan zowel om huisdieren, die bijvoorbeeld verdwaald zijn, als om wilde dieren die gewond zijn geraakt. Dierenambulance


Kids Open Dag

De Meren maakt onderdeel uit van de Dierenbescherming. Ieder jaar organiseert de Dierenbescherming een open dag. Dierenambulance De Meren kiest dit jaar voor het thema ‘Kids’ omdat ze het erg belangrijk vinden dat kinderen op een respectvolle manier leren omgaan met dieren. Tijdens de Kids Open Dag worden de kinderen op een speelse manier voorgelicht over het werk van de Dierenbescherming, de Dierenambulance, en over dierenwelzijn. Uiteraard zijn ook de ouders/verzorgers, opa’s, oma’s en andere familieleden en vrienden van harte welkom. Ook voor ouderen is er genoeg te zien en te beleven.

Openingstijden

De open dag bij Dierenambulance De Meren is op zaterdag 28 september van 11.00 tot 17.00 uur aan de Maria Louisestraat 20A in Sneek.