< Terug naar overzicht

Collecteweek 2018: help jij onze dierenambulance?

Lokaal

30 augustus 2018

Binnenkort gaat de jaarlijkse collecteweek van de Dierenbescherming weer van start. Traditiegetrouw vindt deze plaats rondom Werelddierendag, om precies te zijn van 30 september tot en met 6 oktober 2018. Help jij mee?

Dagelijks rijden we af en aan in de regio om dieren in nood te helpen. Ritten die we graag maken, maar die vanzelfsprekend geld kosten. Donaties kunnen we in de collecteweek dan ook hard gebruiken, evenals collectanten. Help jij mee door te doneren en/of je aan te melden als collectant?

Doneren in de collecteweek

Om alle kosten te kunnen dekken die we bij het redden van dieren maken, kunnen we donaties hard gebruiken. De collecteweek van de Dierenbescherming is daar bij uitstek geschikt voor. Ook kun je ons online donatieformulier gebruiken, om rechtstreeks een gift te doen aan onze dierenambulance. Daarmee help je ons om onze kosten te dekken, zodat we dieren in nood in onze regio kunnen blijven redden.

Collectant worden voor de collecteweek 2018

Wil je je ook graag op een andere manier inzetten voor dieren in nood? Meld je aan als collectant en help ons de collecteweek van 2018 tot een succes te maken. Collecteren kost weinig tijd, want je bent met een paar uurtjes gedurende de collecteweek al klaar. Daarnaast is collecteren leuk om te doen, wat ervoor zorgt dat je eenvoudig je steentje kunt bijdragen aan de collecte. Omdat je je specifiek kunt aanmelden voor de collecte in jouw buurt, hoef je er ook niet ver voor te reizen.

Wil jij ons helpen ons te kunnen blijven inzetten voor dieren in nood? Steun ons dan door een donatie te doen in de collectebus van de collectant of doe een gift aan onze dierenambulance via ons online donatieformulier. Wil je je ook graag fysiek inzetten voor de dieren? Meld je online aan als collectant en help ons zo om deze collecteweek tot een succes te maken.