Standplaats

De Dierenambulance Haarlem en omgeving hoort bij de Stichting Dierenambulance Noord-Holland Zuid van de Dierenbescherming. 

Dierenambulance Haarlem e.o. beschikt over 4 volledig uitgeruste Dierenambulances waarmee we in de gemeenten Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmermeer, Heemstede, Hillegom, Lisse en Zandvoort elke dag weer dieren in nood helpen. 

In geval van calamiteiten kan de Dierenambulance Haarlem e.o. een beroep doen op een Animal Rescue Vehicle van de Dierenbescherming. Dit is een speciaal uitgevoerde dierenambulance die grote aantallen dieren op de meest veilige en minst stressvolle manier kan vervoeren. Zo kunnen we met de Dierenambulance Haarlem altijd de juiste hulp in zetten. 

 
Onze dierenambulances van de Dierenambulance Haarlem e.o. beschikken over het Keurmerk Diervervoer van Stichting Dierkeur. Het keurmerk is het resultaat van een convenant tussen de overheid en belangenorganisaties uit de branches van dierenambulances, dierenartsen en dierenopvangcentra en is het enige erkende keurmerk voor dierenambulances in Nederland. Het Keurmerk laat zien dat de Dierenambulance Haarlem een betrouwbare partij is voor burgers, maar ook voor gemeenten en hulpverleningsdiensten.