< Terug naar overzicht

Klaar voor de lente!

Lokaal

13 februari 2020

Vandaag werden de laatste 2 van een serie van 13 nieuwe dierenambulance van de Dierenbescherming geleverd en in gebruik genomen.

Alle regio’s

De afgelopen vijf weken kreeg steeds een dierenambulancedienst in het land het blije nieuws dat de nieuwe dierenambulance klaar was voor levering. De vele honderdduizenden kilometers die wij jaarlijks met de auto's rijden, eisen na verloop van tijd hun tol en dan moeten ze vervangen worden. Een forse uitgave, maar met de opbrengsten van de gehouden campagne voor onze ambulances hebben we met de vele donaties het overgrote deel binnengekregen. Super dank nog alle gulle gevers voor jullie donatie. Nu zijn dus van Noord tot Zuid, Oost tot West met inbegrip van Zeeland ambulancemedewerkers heel erg blij met nieuw materiaal om dieren in nood te helpen.

Vol bewondering wordt het interieur bekeken.

Dierenambulance Noord Overijssel en Overgelder

Vanmiddag was het feest bij de dierenambulancemeldkamer in Kuipershoek te Apeldoorn. Daar kregen wij als medewerkers van de dierenambulance Noord-Overijssel en de collega's van Overgelder de sleutels van ons nieuwe paradepaardje. Een soepel rijdende Mercedes Sprinter automaat met volwaardig, kwalitatief maar vooral ook voor mens èn dier veilige inrichting. Bij het verlenen van de eerste hulp aan dieren in nood ontbreekt het ons nu aan zo goed als niets. Laat de lente maar beginnen, wij zijn er klaar voor!