< Terug naar overzicht

Collecteweek 2018: help jij onze dierenambulance?

30 augustus 2018

Over een maand is het weer zover: de jaarlijkse collecteweek van de Dierenbescherming gaat weer van start. Help jij mee?

Jaarlijks vangen we als Dierenbescherming tienduizenden dieren op. Dieren voor wie wij van 30 september tot en met 6 oktober 2018 weer volop gaan collecteren, zodat wij hen als dierenambulance kunnen blijven ophalen en de asielen ze kunnen blijven opvangen. Help jij mee, door ook een donatie te doen of je aan te melden als collectant?

Doneren in de collectebus

Natuurlijk zijn we al ontzettend geholpen met een donatie in de collectebus. Groot of klein, alles helpt! Dat is dan ook meteen een manier om ons en ‘onze’ dieren te helpen. We rijden dagelijks af en aan in de regio voor meldingen over dieren in nood. Die ritten maken we graag, maar kosten vanzelfsprekend geld. Ook de opvang in het naastgelegen asiel, Dierenasiel Winschoten, kost geld en we kunnen alle donaties dan ook beide hard gebruiken. Help je onze dierenambulance liever specifiek, gebruik dan ons online donatieformulier voor een gift aan onze ambulance.

Aanmelden als collectant voor de collecteweek 2018

Wil je nog iets meer doen? Voor bepaalde straten zijn wij nog hard op zoek naar collectanten. Je kunt je online als collectant aanmelden, zodat je je tijdens de collecteweek 2018 ook fysiek voor ons kunt inzetten. Collecteren is snel gedaan, want je hebt alleen een paar vrije uurtjes tijdens de collecteweek zelf nodig. Daarnaast is het leuk om te doen, wat het een makkelijke manier maakt om dieren in nood een handje te helpen én onze collecteweek samen tot een succes te maken.

Wil jij ons helpen dieren te kunnen blijven redden? Help ons dan door een donatie in de collectebus van de collectant te doen óf word zelf collectant. Doe je liever een gerichte donatie aan onze dierenambulance? Maak dan gebruik van ons online donatieformulier.