< Terug naar overzicht

Collecteweek 2018: help jij onze dierenambulance?

Lokaal

1 september 2018

Het is bijna weer zover: op 30 september 2018 gaat de landelijke collecteweek van de Dierenbescherming van start. Tot en met 6 oktober gaan we massaal langs de deuren. Help jij ook mee?

De collecteweek is dé manier om ervoor te zorgen dat wij de kosten van onze dierenambulance kunnen blijven dekken. Daarom hopen we veel hulp te krijgen in de vorm van donaties, maar zijn we ook hard op zoek naar collectanten. Hieronder lees je hoe jij daarmee kunt helpen.

Doneren in de collecteweek

Dé wens achter de collecteweek is natuurlijk het krijgen van zo veel mogelijk donaties. We rijden dagelijks af en aan met onze ambulance, om dieren in nood te kunnen redden. Dat kost geld en dus kunnen we geld hard gebruiken. Een donatie in de collectebus is dan ook iets wat ons ontzettend helpt! Wil je liever online doneren, rechtstreeks aan onze dierenambulance? Vul dan ons online donatieformulier in en kies daarbij voor Dierenambulance Zuid-Oost Drenthe.

Collecteren in de collecteweek

Steek je graag zelf de handen uit de mouwen en wil je dat specifiek in de collecteweek van 2018 doen? Meld je online aan als collectant en ga – samen met tienduizenden vrijwilligers in heel Nederland – ook langs de deuren! Collecteren is leuk om te doen en is daarnaast snel gedaan. Het kost je alleen een paar uurtjes in de collecteweek zelf en dus is het een makkelijke manier om je steentje bij te dragen aan het helpen van dieren in nood.

Wil jij ons helpen de collecteweek van 2018 tot een succes te maken? Doe dan een donatie in de collectebus van de collectant die bij jou langs komt. Ook kun je je gift via ons online donatieformulier geven. Steek je liever zelf de handen uit de mouwen? Meld je aan als collectant en loop zelf de collecte!