Help dieren door online collecteren

Afgelopen maand plaatsten we een bericht over de landelijke collecteweek van de Dierenbescherming, waarin we om collectanten vroegen. De collecteweek is nu druk bezig, maar collectanten zijn nog steeds welkom – online! Met een online collectebus, kun je ons namelijk ook helpen dieren te redden.
Help dieren door online collecteren

Voor sommigen vormt langs de deuren gaan een drempel, voor anderen kost het helaas te veel tijd. Val jij in een van beide categorieën, maar wil je ons wel graag helpen donaties binnen te halen? Dan is online collecteren de oplossing. Je hoeft alleen maar een digitale collectebus aan te maken en deze te verspreiden onder (Facebook-)vrienden en familie.

Digitale collectebus aanmaken

Je digitale collectebus is in een paar kleine stappen aangemaakt. We vragen je om een paar gegevens en – het belangrijkste – jouw reden om te collecteren. Het belangrijkste, omdat die reden straks bij je collectebus komt te staan. Doordat hij dan voor iedereen zichtbaar is, kun je daar al je overtuigingskracht gebruiken om ervoor te zorgen dat je vrienden en familie je digitale collectebus gaan vullen.

Donaties van vrienden en familie

Wanneer je je digitale collectebus hebt aangemaakt, kun je beginnen hem te verspreiden onder vrienden en familie. Dat kan op alle online manieren die je je maar kunt bedenken: social media, mail, WhatsApp… alles waarbij mensen via de link bij je online collectebus terechtkomen. Op diezelfde pagina kun je ook zien hoeveel mensen er al iets in je collectebus hebben gedaan én hoeveel we al dankzij jou aan donaties hebben binnen gekregen!

Omdat we een particuliere organisatie zijn, zijn we volledig afhankelijk van giften. De (online) collecte is een geweldige manier om meer giften te krijgen. Wil jij daar ook je steentje aan bijdragen, door je eigen collectebus online aan te maken en die te verspreiden onder familie en vrienden? Maak dan meteen jouw eigen digitale collectebus aanen begin jouw eigen heuse collectecampagne!

Voor sommigen vormt langs de deuren gaan een drempel, voor anderen kost het helaas te veel tijd. Val jij in een van beide categorieën, maar wil je ons wel graag helpen donaties binnen te halen