Stem op ons voor Specsavers Steunt

Mogen we 2 minuten van je tijd vragen om een stem op onze dierenambulance uit te brengen
Stem op ons voor Specsavers Steunt

Dit is een jaarlijks initiatief waar goede doelen zich voor kunnen aanmelden.
Middels een stemronde hebben wij tot 30 november 10:00 uur de tijd om uitgekozen te worden tot hét goede doel van Specsavers Sittard voor het jaar 2018. Als we uitgekozen worden wordt gedurende het jaar 2018 van iedere verkochte bril of hoorapparaat door Specsavers Sittard een percentage geschonken aan het verkozen goede doel. Help ons bij de verkiezing tot het goede doel van het jaar en breng je stem uit!

Hoe werkt het?

Ga naar https://stichtingspecsaverssteunt.specsavers.nl/sittard/dierenambulance-limburg_39441/ en klik op "Stem op dit doel!". Je kunt 1 keer per mailadres een stem uitbrengen. Heb je meerdere mailadressen? Dan kun je meerdere stemmen uitbrengen. Nadat je op de stembutton hebt geklikt, opent een pop-up. Vul hier je e-mailadres in, typ de woorden die worden getoond in het beveiligingsveld en druk op stemmen. Vervolgens ontvang je een e-mail met een bevestigingslink. Je stem wordt pas verwerkt nadat je op deze bevestigingslink hebt geklikt.

Let op: het is mogelijk dat de bevestigingsmail in je spambox terecht komt. Om dit te voorkomen voeg je info@stichtingspecsaverssteunt.specsavers.nl toe aan je adresboek of check je je spambox.

Onder het mom van "kleine moeite, groot plezier" hopen we dat je ons wilt helpen en een stem op ons wilt uitbrengen. Alvast heel erg bedankt!!