Vrijwilligers

De Dierenbescherming is een vrijwilligersorganisatie die voor de hulp aan dieren dagelijks kan rekenen op de inzet van vele, gepassioneerde vrijwilligers.

Dierenambulance Maasland is voor het uitvoeren van haar werkzaamheden afhankelijk van dierenvrienden die zich geheel belangeloos inzetten om dieren in nood een helpende hand toe te steken. We kunnen onze vrijwilligers hier niet genoeg voor bedanken.

Het team van dierenambulance Maasland bestaat uit 15 tot 20 vrijwilligers. Samen zorgen zij ervoor dat onze dierenambulances 24 uur per dag, 7 dagen per week uit kunnen rukken om op spoedmeldingen over hulpbehoevende dieren af te gaan. De standplaats van Dierenambulance Maasland is Oss. Ons werkgebied omvat de gemeenten Oss, Landerd, Wijchen, Heumen en West Maas en Waal.

Het werken bij een dierenambulance is afwisselend en soms hectisch, spannend en emotioneel. Geen dag is hetzelfde. Hoe je dienst er ook uitziet, je sluit iedere dienst af met het gevoel dat jij dieren in nood hebt geholpen. Heb jij een hart voor dieren, ben je woonachtig in de gemeente Oss en zoek je passend vrijwilligerswerk?

Bekijk onze vacaturepagina. Wie weet kunnen we je binnenkort verwelkomen in ons team!