Postcode Loterij vervult wens vrijwilligerscoördinator Elly

Een grote verrassing voor Elly van Beusekom. De Dierenbescherming nomineerde haar als Kanjer van Goud bij de Postcode Loterij voor haar waardevolle inzet als coördinator van de vrijwilligers van de Dierenambulance Midden Nederland. Als haar team blij is, is Elly blij, weet de Dierenbescherming. Daarom werd zij verrast met een cheque voor een uitje met het hele team van de Dierenambulance.
Postcode Loterij vervult wens vrijwilligerscoördinator Elly
Jan Jolij (namens de Dierenbescherming): "Elly is al 17 jaar van onschatbare waarde voor de Dierenambulance. Zij is verantwoordelijk voor de coördinatie van het team van vijftig vrijwilligers, weet alles van de uiteenlopende taken van de Dierenambulance, en draagt die kennis ook weer graag over aan anderen. Al onze vrijwilligers zijn kanjers, maar ook kanjers hebben begeleiding nodig. Elly is een echte teamspeler met veel passie, betrokkenheid en gedrevenheid. Ze is altijd positief en optimistisch – en daarom is zij onze Kanjer van Goud."

Kanjer Elly: "Ik vind het grandioos om iets te krijgen waar het hele team blij van wordt. Want we kunnen dit alleen maar doen als team."

Blij verrast

Elly van Beusekom is blij verrast: "De voldoening die ik krijg van dit werk is niet in geld uit te drukken. Mensen herenigen met hun verloren huisdier, kinderen die blij zijn dat hun konijn gevonden is, maar ook wilde dieren in nood helpen: het zijn allemaal verrijkende ervaringen. Ik vind het grandioos om iets te krijgen waar het hele team blij van wordt. Want we kunnen dit alleen maar doen als team. We gaan samen genieten van een dagje uit, dit hebben ze echt verdiend!"
"De voldoening die ik krijg van dit werk is niet in geld uit te drukken".

Wensen Kanjers van Goud in vervulling

De Postcode Loterij pakt regelmatig uit met grote prijzen, zoals recentelijk de grootste PostcodeKanjer ooit, maar ook door vrijwilligers in het zonnetje te zetten die zich met hart en ziel inzetten voor het goede doel. Goede doelen die de Postcode Loterij steunt, konden een vrijwilliger met een bijzonder verhaal nomineren en zijn of haar wens in vervulling laten gaan. Daar is de wens van Elly uit Almere er één van.