Vrijwilliger worden

Ben jij onze nieuwe collega?

Dierenambulance Almere, of Dierenambulance Midden Nederland (DAMNL) - wordt bemand door vrijwilligers, stuk voor stuk mensen met een hart voor dieren.

Al onze vrijwilligers worden opgeleid voor de uitvoering van het werk op de dierenambulance. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Dieren EHBO, reanimatietraining en omgang met agressieve/bange dieren.

Meld je aan!

Het werkgebied van Dierenambulance Midden Nederland is Almere. De dierenambulance staat 365 dagen per jaar klaar voor dieren die hulp nodig hebben, we streven naar een 24-uurs bezetting. Hierbij kunnen wij altijd helpende handen gebruiken! Want zonder vrijwilligers is het onmogelijk om dieren in nood te helpen.

De stichting draait geheel en alleen op vrijwilligers. Is het werken op onze meldkamer of op de ambulance, als chauffeur of dierverzorger, iets voor jou?

Kijk dan eens bij de vacatures

  • HV-Almere heeft ons 2 dagen gevolgd en daar een mooie reportage over gemaakt, dit geeft een heel goed beeld van onze werkzaamheden. (deel 1)

  • HV-Almere heeft ons 2 dagen gevolgd en daar een mooie reportage over gemaakt, dit geeft een heel goed beeld van onze werkzaamheden. (deel 2)

1/2