Kater Romeo na 5 jaar weer thuis!

Afgelopen dinsdag hadden onze medewerkers Marcel en Caspar een wel heel bijzondere rit. Ze werden opgeroepen om te komen kijken naar een kat die al enige tijd in een woonwijk rondliep en daar bij verschillende buren zijn kostje bij elkaar scharrelde. De laatste tijd was deze er wat minder goed uit gaan zien en de buurt maakte zich zorgen. Gelukkig hebben ze toen meteen ons gebeld.
Kater Romeo na 5 jaar weer thuis!
Onze collega's checkten natuurlijk direct of de mooie zwarte kater voorzien was van een chip en dit bleek gelukkig zo te zijn. Zo kwamen ze er achter waar de kater (via de chip wisten we inmiddels dat hij Romeo heet) thuis hoorde en van de verbouwereerde eigenaar begrepen we dat Romeo al vijf jaar vermist was! We hebben Romeo snel naar huis gebracht en na even wennen voelde hij zich direct weer op zijn gemak in zijn eigen domein, zoals te zien op bijgevoegde foto.

Kater Romeo na vijf jaar weer thuis Dierenambulance HaarlemJe zou het haast niet zeggen, maar in die vijf jaar dat Romeo van huis weg is geweest was hij amper verandert. Hieronder nog een foto van Romeo vijf jaar terug, voor zijn vermissing.

Romeo vijf jaar geleden Dierenambulance Haarlem