Dierenambulance Noord-Kennemerland start inzamelingsactie voor Voedselbank “Kop van Noord”

De Voedselbank is ver door haar voorraad dierbenodigdheden heen.

Dierenambulance Noord-Kennemerland start op 12 december met het inzamelen van dierbenodigdheden voor de Voedselbank “Kop van Noord” Anna Paulowna. In Schagen en Anna Paulowna zijn 30 hondeneigenaren en 35 katteneigenaren voor de verzorging van hun huisdier (deels) afhankelijk van de Voedselbank. Het aantal hulpvragen van huisdiereigenaren neemt toe, terwijl de donaties afnemen. De voorraden van de Voedselbank zijn zo goed als op. Door het starten van een inzamelingsactie hoopt Dierenambulance Noord-Kennemerland hen opnieuw aan een mooie voorraad te helpen.


Dierenambulance Noord-Kennemerland start inzamelingsactie voor Voedselbank “Kop van Noord”

Brokken, natvoer en speeltjes gevraagd

Er is niets wat de Voedselbank niet kan gebruiken; zowel voor honden als katten is voer erg wenselijk. Hierbij valt te denken aan droogvoer en natvoer maar ook zaken als speeltjes, krabpalen, warme mandjes en dekens zijn erg hard nodig. De door de dierenambulance ingezamelde producten zullen op in de eerste week van januari overgedragen worden aan de Voedselbank.

Diverse inzamelpunten

Spullen doneren kan op diverse manieren. Op 15 en 22 december tussen 09:00 uur en 13.00 uur kunnen spullen afgegeven worden op de basis van de dierenambulance aan de Alexander Flemmingstraat 35 in Alkmaar. Tevens kun je dan een kijkje nemen in een van onze ambulances en kunnen kinderen hun favoriete knuffeldier na laten kijken door onze medewerkers.

Lukt het niet om op 15 of 22 december langs te komen? Dan kunnen donaties worden achtergelaten in speciale donatieboxen op het terrein van de dierenambulance. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken om een donatie langs te komen brengen. Mail hiervoor naar dank@dierenbescherming.nl.
Ben je niet in de gelegenheid om zelf iets af te komen geven maar wil je graag een donatie doen? Mail dan ook naar dank@dierenbescherming.nl. We maken dan een afspraak wanneer wij de spullen bij je thuis op komen halen. Met iedere donatie, groot of klein, maak je ons ontzettend blij!