7 en 22 maart: Kennismakingsavonden vrijwilligers dierenambulance

Op 7 en 22 maart tussen 19:00 uur en 20:30 uur vindt op het kantoor van Dierenambulance Zeeland (Mr F.J. Haarmanweg 53/ Terneuzen) een kennismakingsavond plaats.
7 en 22 maart: Kennismakingsavonden vrijwilligers dierenambulance
Hierbij krijgen geïnteresseerde dierenvrienden informatie over het worden van chauffeur of bijrijder voor Dierenambulance Zeeland. Door de organisatie van de kennismakingsavond hoopt de dierenambulance zo’n tien nieuwe vrijwilligers te werven die met het drukke lenteseizoen voor de boeg ingewerkt kunnen worden.


1500 Meldingen per jaar


Dierenambulance Zeeland verwerkt jaarlijks ruim 1500 meldingen. De meldingen waar de ambulance op afgaat, zijn zeer divers; van het ophalen van een zwervende hond tot het in veiligheid brengen van een nest eendjes en van het vervoeren van een moederpoes met haar kittens tot het bieden van eerste hulp aan een gewond wild dier. Geen dienst is hetzelfde en iedere melding is bijzonder. Om deze dieren te kunnen blijven helpen zijn nieuwe vrijwilligers voor de dierenambulance hard nodig.


Hart hebben voor dieren, goed zijn in de omgang met mensen, stressbestendig zijn, een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben en minimaal 18 jaar oud zijn, zijn de beste ingrediënten om vrijwilliger op onze dierenambulance te worden. Aanmelden voor de kennismakingsavond kan door een mail te sturen naar dierenambulance.zeeland@dierenbescherming.nl