Dierenambulance bij Dreamnight

Vrijdag 1 juni was het weer zover. Diergaarde blijdorp organiseerde voor de 23ste keer Dreamnight! Op deze avond mogen kinderen met een beperking of ernstige ziekte samen met hun ouders en broertjes en zusjes een bezoekje brengen aan Diergaarde Blijdorp. Ze ontvangen daarvoor een speciale uitnodiging via de kinderziekenhuizen.
Dierenambulance bij Dreamnight

Dreamnight

Er wordt van alles georganiseerd om deze kinderen een onvergetelijke avond te bezorgen. Diergaarde Blijdorp is 23 jaar geleden begonnen met dit jaarlijks terugkerende evenement. Steeds meer dierentuinen sloten zich hierbij aan. Met het gevolg dat de Dreamnight nu wereldwijd een fenomeen is.

Dierenambulance op voorplein

Ook de Dierenambulance Zuid-Holland Zuid was weer aanwezig en stond samen met de vrijwillige brandweer op het voorplein bij de Rivierahal. Ondanks de regen was de pret er niet minder om. Honderden kinderen bezochten de dierenambulance. Daar werd hun door onze vrijwilligers Patrick van der Will en Nancy Groeneveld verteld over het werk op een dierenambulance en werden er vele vragen beantwoord. Welke dieren worden er allemaal vervoerd