Uitreiking Ida Zilverschoon prijs

Afgelopen vrijdag was een gezellige boel bij de Dierenambulance Zuid-Holland Zuid. Daar vond namelijk een vrijwilligersfeest plaats, waarbij er tevens een cheque van de Stichting Ida Zilverschoon werd uitgereikt.
Uitreiking Ida Zilverschoon prijs
Maar liefst 70 vrijwilligers waren van de partij. Ook bestuursleden van de Stichting Ida Zilverschoon waren aanwezig om de cheque ter waarde van 350 euro persoonlijk te overhandigen. De Stichting reikt jaarlijks een prijs uit aan personen en organisaties die zich in bijzondere zin positief onderscheiden op het gebied van bescherming van dieren en/of het voorkomen en bestrijden van dierenmishandeling. De cheque die bij de Dierenambulance werd overhandigd was voor de onuitputtelijke inzet bij het redden van de honderden met olie besmeurde zwanen tijdens de olieramp in de Rotterdamse haven afgelopen zomer.

Goed besteed

In overleg met het bestuur van Ida Zilverschoon is besloten dat het bedrag ter beschikking komt van de feestcommissie van de Dierenambulance Zuid-Holland Zuid. Zij organiseren bijeenkomsten met een feestelijk tintje als dankbetuiging aan de vrijwilligers.

Uitreiking Ida Zilverschoon prijs