Bezoek van een basisschool


Bezoek van een basisschoolBezoek op deze grijze maar gelukkig bijna-droge maandagochtend kregen we op het pand van de Dierenambulance hooggeëerd bezoek. De Jenaplanbasisschool Kristalla kwam met groepen 3, 4 en 5 bij ons kijken.

40 leergierige en uitgelaten kinderen mochten per groep van alles doen en bekijken. Na een hartelijk welkom en een introductie met foto's en films mochten de kinderen in groepjes de diverse ambulances in ons wagenpark van binnen en van buiten bekijken met een uitgebreide uitleg erbij, verder was er van alles te zien in de heemtuin, mochten de kinderen zelf chip readen en werd hen in de opvang van alles verteld over vooral de egels.

Ook werd er tekst en uitleg gegeven over de ARV (Animal Rescue Vehicli)

Ook de Ambulance werd met veel bewondering beken.

Er werden mooie kleurplaten gemaakt en na afloop kreeg iedere leerling een oorkonde mee. Wij hopen vooral dat iedereen het gezellig en leerzaam vond. Wij hebben genoten van jullie bezoek.Lijkt het je leuk om ook voorlichting te krijgen voor je klas of school, stuur dan mail met je gegevens dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.