Collecteweek 2018: help jij ons asiel?

Jaarlijks vindt de landelijke collecteweek van de Dierenbescherming plaats. Ook nu staat hij al bijna voor de deur: van 30 september tot en met 6 oktober 2018 gaan we weer met duizenden vrijwilligers langs de deuren. Help jij mee

Tienduizenden dieren komen jaarlijks om uiteenlopende redenen in het dierenasiel terecht. Wat de reden ook is, ze hebben onze hulp nodig. En dat brengt een hele hoop kosten met zich mee. Kosten die hopelijk voor een groot deel via onze collecte betaald kunnen worden. Bij de collecte kunnen we dan ook volop hulp gebruiken. Hulp in de vorm van donaties, maar ook in de vorm van collectanten. Hieronder lees je hoe jij ook kunt helpen.

Doneren in de collecteweek

Om ervoor te zorgen dat de tienduizenden dieren in nood door ons geholpen kunnen worden, moeten we de kosten kunnen dekken. De collecteweek helpt ons hier ontzettend bij, want iedereen kan op een eenvoudige manier zijn of haar steentje bijdragen. Een donatie in de collectebus, groot of klein, helpt onze dieren al een hele hoop. Iedere donatie helpt ons namelijk om alle dieren die wij opvangen te kunnen voorzien van eten en drinken én van de eventueel nodige medische verzorging. Zo kunnen ze met een goed gevoed buikje en volledige medische check-up op naar hun nieuwe huis.

Aanmelden als collectant voor de collecteweek 2018

Wil je net wat meer doen, dan kun je je voor 2018 ook aanmelden als collectant. Om te kunnen collecteren, heb je slechts een paar uurtjes tijd nodig gedurende de collecteweek. Collecteren is voor velen dan ook dé manier om vrijwilligerswerk te doen, zonder dat je structureel veel uren moet inzetten. Daarnaast is het makkelijk én leuk. En natuurlijk: door te collecteren, help jij rechtstreeks mee om dieren in nood te kunnen redden en opvangen.