Hoksponsoring

Dierenasiel de Kuipershoek is een non-profit organisatie. Met de inzet van medewerkers, leden, donateurs en vrijwilligers komen wij op voor de belangen van dieren in onze regio. We vangen dieren in nood op, bestrijden dierenmishandeling, zien toe op de naleving van dierenwetgeving en werken aan een diervriendelijke samenleving door voorlichting en lobby.

Dierenasiel de kuipershoek in Klarenbeek vangt al vele jaren in de regio vele zwerf- afstandsdieren op. Jaarlijks gaat het om meer dan 1500 dieren die we met maximale zorg en liefdevolle aandacht onderdak geven. Ondanks de financiële steun van onze contractgemeentes en donaties etc. blijft het een enorme uitdaging om de financiën rond te krijgen. Hierdoor zijn wij afhankelijk van onze sponsoren. Een organisatie of bedrijf kan al vanaf €400,- per jaar één van onze dierenverblijven in het asiel sponsoren. Uit blijk van waardering bieden wij gratis publiciteit aan door:

  • Het vermelden van uw bedrijfsnaam op het sponsorbord in de hal van het asiel.
  • Het promoten van onze sponsors op onze populaire facebookpagina en website.

Daarnaast kan de organisatie op het asiel langskomen voor een uitgebreide rondleiding en worden ze op de hoogte gehouden van de dieren in hun hokken verblijven.


We willen graag een nieuwe sponsor verwelkomen en dat is Elevar BV met hun site Tinki.nl. Tinki.nl is een vergelijking site voor dierenspullen en hondenverzekeringen. Hierdoor kan de eigenaar de beste spullen vinden voor de laagste prijs. Ook zijn we blij om te melden dat het bedrijf Ried B.V. na een fijne samenwerking van al twee jaar heeft besloten om nog twee jaar lang ons te blijven sponsoren. De sponsor De Graafschap dierenkliniek heeft besloten om te stoppen met de sponsoring. We willen hun heel erg bedanken voor hun steun de afgelopen jaren.


Voor het bekijken van alle sponsoren kunt terecht op de volgende pagina: Sponsoren

Mocht u als bedrijf geïnteresseerd zijn om ook sponsor te worden van ons asiel dan kunt u telefonisch contact opnemen of een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl