Unieke kans

Altijd al eens willen weten hoe het is om in een hondenkennel of in een kittenkamer te slapen

Programma
Wij bieden u een gevarieerd programma aan, waaronder een rondleiding door het asiel, film kijken, ‘s ochtends ontbijt en meelopen met de verzorgsters tijdens het voeren van de katten en/of konijnen. Uit veiligheidsredenen gaan we niet voeren bij de honden.


Slaapruimtes

In de hondenkennel verblijft u in een kennel die speciaal is vrijgehouden voor mensen die komen overnachten. Er bevinden zich op dat moment op die afdeling dus geen honden. Uiteraard zijn alle kennels van te voren grondig schoongemaakt. Op deze afdeling zijn 4 kennels voor 2 personen.

In de kittenkamer verblijft u in een ruimte waar de kittens in hokjes zitten, u slaapt dus echt tussen de kittens. Uiteraard is de afdeling van te voren schoongemaakt, maar omdat de kittens wel hun behoefte op de bak doen, zult u misschien wel een kattenluchtje kunnen verwachten.
In deze kamer is er ruimte voor 2 personen.

Wat moet u meenemen
Luchtbed, slaapzak, kussen, (nachtkleding) en toiletspullen.

Om de rust van de dieren in de rest van het asiel te waarborgen hebben wij een aantal regels opgesteld waarvan verwacht wordt dat iedereen zich daar aan houdt. Deze worden u bij aankomst medegedeeld.