Update: het gaat goed met de kittens van hond Daantje

De kittens die werden gevonden aan de kant van de weg toen ze nog maar een paar dagen oud waren, verblijven inmiddels al een tijdje bij een bijzonder gastgezin. Hond Daantje die zelf net pups had gehad, maar ze niet meer hoefde te voeden, ontfermde zich direct over de kittens. Hoe gaat het nu met het honden-kattengezin
Update: het gaat goed met de kittens van hond Daantje

Blije bolletjes

Het gaat hartstikke goed met Teun, Roos, Guus, Jara en Saartje die inmiddels bijna 6 weken oud zijn! Ze groeien nog altijd als kool en genieten enorm van alle aandacht die hond Daantje en poes Fiep hen nog altijd geven. Daantje zorgt goed voor haar bijzondere kroost en ook haar pup Faya (die als laatste is achtergebleven) speelt urenlang met haar kattenzusjes en -broertjes.


Pup speelt met kitten Faya, de pup van Daantje, speelt maar al te graag met haar nieuwe zusjes en broertjes. Hier zie je haar met Saartje spelen.

Ik Zoek Baas

De kittens verblijven nu nog bij ons gastgezin, zodat ze op kunnen groeien tot gezonde, sterke en gesocialiseerde katjes. Als ze oud genoeg zijn, vind je ze op onze website terug en op www.ikzoekbaas.nl.

Poes Fiep heeft veel liefde te gevenOok poes Fiep neemt haar zorgtaken serieus.