Nazorg

Zoals inmiddels al veel mensen hebben ervaren is het leuk en spannend om een dier uit het asiel te halen. Een nieuw huis, nieuwe baasjes, een nieuw avontuur tegemoet en bovenal nieuwe kansen. Interesse voor het dier houdt voor de Dierenbescherming niet bij de poort van het asiel op. Het is belangrijk dat het goed blijft gaan. De manier om dit te weten te komen is op bezoek te gaan.

>De vrijwilligers van de werkgroep nazorg gaan na een paar maanden bij alle geplaatste dieren en hun nieuwe baasjes op bezoek. Servicebezoek noemen wij dit, om vragen te beantwoorden en eventueel tips te geven. Maar vooral om te kijken hoe het gaat en eens lekker over dit ene bijzondere, lieve en grappige dier te praten.

Elk bezoek is anders en uniek en dat maakt het zo speciaal. We hebben vaak het gevoel dat de dieren precies weten dat we speciaal voor hen op bezoek komen. En ze waarderen het, evenals de baasjes, enorm. De werkgroep ziet haar werk dan ook als een service vanuit het dierenasiel voor de nieuwe baas.