Kids Open Dag 28 september

28 september 2019
Kids Open Dag 28 september
In het weekend voorafgaand aan dierendag organiseren Dierenasiel De Kuipershoek en Dierenambulance Overgelder in Klarenbeek een speciale Kids Open Dag. Jonge dierenvrienden zijn die dag van harte welkom om van alles te ontdekken en te leren over het reilen en zeilen van een dierenasiel en een dierenambulance. Hoe ziet een dierenartskamer er uit? Welke attributen gebruiken de vrijwilligers op de dierenambulance? Waar verblijven de konijnen en hoe zien de honden- en kattenverblijven eruit? Het antwoord op al deze vragen wordt duidelijk tijdens een bezoek aan de open dag.
Tijdens de Kids Open Dag zijn allerlei leuke activiteiten voor kinderen. Zo krijgen ze tekst en uitleg over het werken op de dierenambulance, kunnen ze in de huid van de dierendokter kruipen, zich laten schminken of een mooie dierenknutsel maken. Uiteraard zijn ook de ouders/verzorgers, opa’s, oma’s en andere familieleden en vrienden van harte welkom. Ook voor ouderen is er genoeg te zien en te beleven.

Openingstijden

De open dag bij dierenasiel De Kuipershoek en dierenambulance Overgelder is op zaterdag 28 september van 11.00 tot 16.00 uur aan de Kuipersdijk 11 in Klarenbeek (Apeldoorn).

Goed om te weten: je mag geen eigen hond meenemen naar de open dag. Dit in verband met mogelijk onrust onder de asielhonden. Het asiel rekent op begrip hiervoor.

 


Praktische informatie

Locatie Dierenasiel De Kuipershoek Kuipersdijk 11, Klarenbeek
Leeftijd 0 - 100 jaar
Kosten

Bekijk alle activiteiten