Rollo

Omschrijving

Rollo is een Stafford van ongeveer 2 jaar oud. Hij is als vondeling bij ons in het asiel gekomen, dus over zijn achtergrond is weinig bekend. Rollo is een enthousiaste hond met veel energie. Hij moet je even leren kennen, dan vindt hij de aandacht erg fijn. Rollo moet nog veel leren en de juiste opvoeding krijgen, daarom raden wij aan om met hem op cursus te gaan. Rollo gaat graag mee wandelen maar hij kan wel sterk zijn, daarom moet je stevig in je schoenen staan. Wij zoeken voor Rollo een nieuwe baas die ervaring heeft met grote honden, en die hem de juiste opvoeding kan geven die hij nodig heeft.

Deze hond doet mee aan het programma van Dutch Cell Dogs. Dat houd in dat de hond 8 weken lang mee doet aan de trainingen, en pas geplaatst kan worden vanaf Dinsdag 1 Mei.

Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de hond? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 055-5068600.

Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 055-5068600
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht