Bodie

Omschrijving

Bodie is een kruising Beagle van 4 jaar oud. Er is afstand van hem gedaan, omdat het niet meer goed ging samen met de andere hond in huis. Bodie is een lieve actieve hond, die door angst kan gaan happen en heeft echt tijd nodig om je vertrouwen te winnen.
Om het gedrag van Bodie te verbeteren heeft de vorige eigenaar Bodie chemisch gecastreerd, maar of het gedrag ook daadwerkelijk is verandert is niet bekend. Bodie kan erg beschermend zijn over zijn eigen baas, is erg waaks en maakt moeilijk contact met vreemde mensen. Bodie is dan ook een hond waarbij je heel veel geduld moet hebben en een stabiele omgeving nodig heeft. Bodie heeft meerdere cursussen gevolgd, is heel slim en leergierig en vindt het erg leuk om wat voor zijn baas te doen.
Voor Bodie zoeken wij een nieuwe eigenaar, die veel ervaring heeft met honden en hem een rustige plek kan bieden zonder andere honden of kinderen.

Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de hond? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 055-5068600.

Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 055-5068600
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht