Teun

Omschrijving

Teun is onze vrolijke reus van 3 jaar oud. In ons asiel heeft hij meteen de harten gestolen van iedere verzorger. Het is een enorme knuffel en hij gaat graag mee wandelen. Naast zijn dagelijkse wandelingen is hij het liefste de hele dag buiten om heerlijk te ravotten, lekker te zonnen en kan hij zijn terrein goed in de gaten houden. Daarom zoeken we voor hem een plek met een grote tuin of terrein, die goed afgesloten is met een hoog hek. Teun vergeet wel eens dat hij behoort tot een van de grootste, sterkste rassen van de hondenwereld. Hij kan erg sterk en onbenullig zijn en daarom moet de nieuwe baas wel stevig in zijn schoenen staan.  Teun is een geweldige hond voor mensen die van lange wandelingen houden en hem veel ruimte kunnen bieden.

Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de hond? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 055-5068600.

Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 055-5068600
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht