Buddy

Omschrijving

Buddy is een kruising Labrador van 3 jaar oud. Er is afstand van hem gedaan omdat de eigenaar niet veel tijd meer had voor de hond. Buddy is een lieve enthousiaste hond die je wel even eerst moet leren kennen. Hij is wel wat dominant, je moet niet te veel druk op hem leggen als hij iets niet leuk vindt geeft hij dit wel duidelijk aan. Buddy heeft veel energie en gaat graag mee wandelen, ook vindt hij fietsen leuk en is gek op water. Naar andere honden toe is hij erg wisselend, het verschilt per hond of hij er mee kan. Buddy heeft een duidelijke baas nodig die hem goede leiding geeft. Je moet Buddy fysiek en lichamelijk bezig houden, anders gaat hij zich vervelen. Wij raden aan om met hem op cursus te gaan. Buddy is zeker geen beginnershond.

Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de hond? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 088 811 3650 .

Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht