Madness

Omschrijving

Madness is een kruising bulldog van ruim 6 jaar oud. Helaas kon de eigenaar niet meer voor hem zorgen. Madness is een enthousiaste hond die je eerst even moet leren kennen. Als hij je goed kent vindt hij de aandacht erg fijn. Hij is gek op ballen en andere speeltjes maar hij kan wel beschermend over zijn eigen spullen zijn, je mag het ook niet gauw van hem afpakken. Madness houdt er niet van als je te veel druk op hem legt, hij laat het duidelijk merken als hij iets niet leuk vindt. Madness is een hond met veel energie en heeft duidelijk leiding nodig. Voor Madness zou het goed zijn als zijn baas met hem op cursus gaat want hij moet nog wel het één en ander leren.  Madness is een sterke hond waarbij je stevig in je schoenen moet staan. Wij zoeken voor Madness daarom ook een nieuwe eigenaar die veel ervaring heeft met grote honden.

Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de hond? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 088 811 3650 .

Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht