Spijk

Omschrijving

Spijk heeft nieuwe foto's 
Spijk is een Stafford van 8 jaar oud, die ondanks zijn leeftijd nog heel veel energie heeft en graag mee gaat wandelen. Er is afstand van hem gedaan, omdat de eigenaar naar het buitenland ging verhuizen en de hond niet mee kon. Spijk is een hond die eerst het vertrouwen in je moet winnen, maar als die je eenmaal kent is die gek op jou aandacht. Wel geeft hij duidelijk aan als hij ergens niet van gediend is.
Spijk is erg gericht op zijn eigen baas en heeft het niet zo op vreemde mensen in huis. Hij heeft duidelijk leiding nodig en een baas die stevig in zijn schoenen staat.  Voor Spijk zoeken wij een nieuwe eigenaar die veel ervaring heeft met honden en die weet wat een Stafford inhoudt. Kunt u Spijk bieden wat hij nodig heeft, kom dan eens bij hem in het asiel kijken.

Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de hond? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 088 811 3650 .

Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht