Cayro

Omschrijving

Cayro is 11 maanden oud en is door afstand in het asiel binnen gekomen. Cayro is een vrolijke jonge hond die nog een hoop moet leren. Hij is in sommige situaties nog erg onzeker en hij zou meer zelfvertrouwen krijgen als er met hem getraind zou worden. We raden dan ook aan om met hem op cursus te gaan. Ook kunnen we niet met zekerheid zeggen of hij gelukkig wordt van een huishouden met daarin kinderen. Dit zal misschien langzaam begeleid moeten worden. Hij wil graag zijn baasje voor zich alleen hebben daarom plaatsen hem niet bij een andere hond in huis. Cayro is een echte stuiterbal en heeft veel energie en moet die wel echt kwijt kunnen. Wanneer hij eventjes alleen thuis werd gelaten dan zat hij in zijn eigen bench. Wanneer hij een goede duidelijk en positieve baas krijgt dan kan het een geweldige hond worden. 

Bent u de baas die Cayro nodig heeft kom dan bij hem in het asiel kijken


Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de hond? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 088 811 3650 .

Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht