Mokum

Omschrijving

Mokum is een Amerikaanse Stafford van 3 jaar oud. Helaas kon de eigenaar niet meer voor de hond zorgen en is Mokum bij ons in het asiel terecht gekomen. Mokum is een lieve hond die je eerst even goed moet leren kennen. Als hij iets niet leuk vind dan laat hij dit goed merken. Hij is gek met zijn baas en gaat graag mee wandelen. Mokum heeft duidelijk leiding nodig. Het zou goed voor hem zijn als zijn baas lekker actief met hem bezig gaat, zodat hij fysiek en mentaal bezig gehouden wordt. Wij raden aan om met hem op cursus te gaan. Mokum vind het moeilijk om alleen thuis te zijn dit zal goed opgebouwd moeten worden. Hij is gek op ballen, alleen kan hij deze nog wel eens kapot maken. Wij zoeken voor Mokum een nieuwe baas die ervaring heeft met dit ras en stevig in zijn schoenen staat want hij is wel erg sterk. Kunt u Mokum bieden wat hij nodig heeft kom dan eens kennis met hem maken in het asiel.

Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de hond? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 088-8113650.

Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht