Whiskey

Omschrijving

Whiskey is een Amerikaanse Stafford van 1 jaar oud. Whiskey heeft een zware tijd achter de rug en had zelf ook wel een lekker drankje kunnen gebruiken. Gelukkig heeft hij nog goede moed en hoopt hij op een mooie kans bij zijn nieuwe toekomstige baasje. Door zijn moeilijke jeugd is hij een beetje onzeker, wat hij kan uiten door te schuilen en weg te lopen. Wanneer je hem liefdevol benaderd, met misschien ook wat lekkers in je hand dan is hij snel om. Hij zal dan een voorzichtige knuffelbeurt zeker kunnen waarderen.  Wanneer Whiskey positief getraind wordt, dan kan hij opbloeien tot een prachtige hond. Door zijn verleden weten we helaas niet veel over wat hij gewend is. Hij lijkt vriendelijk bij het zien van andere honden, maar samen plaatsen in huis lijkt ons geen goed plan. Daarnaast zal hij veel baat hebben aan gehoorzaamheids trainingen. Niet alleen zal hij een band opbouwen met zijn eigenaar maar ook zal hij hierdoor meer zelfvertrouwen kunnen ontwikkelen. Voor Whiskey zoeken we een baas die positief kan trainen en ervaring heeft met het ras.


Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de hond? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 088-8113650.

Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht