Bobbie

Omschrijving

Binnenkort plaatsbaar 
Bobbie is een Beagle van ruim een jaar oud, waar afstand van is gedaan, omdat de eigenaar te weinig tijd heeft om hem te bieden wat hij nodig heeft. Bobbie is een hond met veel energie en heeft een baas nodig die hem duidelijk leiding geeft. Hij vindt het moeilijk om alleen thuis te blijven en dit zal dan ook langzaam opgebouwd moeten worden.

Bobbie is een hond die je eerst even moet leren kennen. Als hij je eenmaal kent, is hij gek op aandacht. Bobbie moet nog wel het een en ander leren en we raden daarom aan om met Bobbie op cursus te gaan. Ook zal hij fysiek en mentaal bezig gehouden moeten worden, anders gaat hij zich snel vervelen. Het is een slimme hond die graag wat voor zijn baas wil doen.

Voor Bobbie zoeken wij een baas die ervaring heeft met honden, want dit it is zeker geen beginnershond. Heeft u veel tijd om lekker aan de slag te gaan met Bobbie, kom dan eens bij hem in het asiel kijken.

Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de hond? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 088-8113650.

Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht