Charlie

Omschrijving

Charlie is een vrolijke jonge energieke kruising Herder van ruim 1 jaar oud. Helaas moesten de eigenaren afstand van Charlie doen. Hij is gek op aandacht en soms vindt hij het iets te gezellig, waardoor hij wat onbenullig is.

Charlie moet nog wel het een en ander leren en wij raden aan om met hem op cursus te gaan. Een cursus is niet alleen goed voor hem, omdat hij daar het een en andere leert, maar ook omdat hij zo zijn energie kwijt kan. Charlie is gek op ballen en vindt het erg leuk om te apporteren. Je moet bij Charlie wel stevig in je schoenen staan, want het is een flinke sterke kerel. Hij kan niet met andere honden of katten. Voor Charlie zoeken wij daarom een baas die ervaring heeft met grote honden. Hij is erg graag buiten, het zou daarom fijn zijn als Charlie een mooie grote tuin tot zijn beschikking krijgt of een terrein waar hij kan lopen hij is erg waaks.

Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de hond? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 088 811 3650 .

Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht