Jacky

Omschrijving

Jacky doet mee aan het Dutch Cell Dog Programma. Dutch Cell Dogs traint asielhonden met gedetineerden en cliënten binnen verschillende gevangenissen en klinieken in Nederland. Jacky zijn training duurt 8 weken. 
Hij verblijft gewoon op het asiel en kan zijn toekomstige baasje daarom nog steeds ontmoeten. 

Jacky is een Jack Russell van 12 jaar oud. Er is afstand van hem gedaan omdat de eigenaar niet meer voor hem kan zorgen. Jacky is een hondje met een duidelijk eigen wil, hij laat het ook echt merken als hij iets niet wil. Hij heeft nog veel energie en gaat graag mee wandelen. Spelen met een bal vindt hij erg leuk. Als hij aan de riem zit moet hij niks van andere honden hebben en gaat hij erg tekeer. Hij heeft duidelijk leiding nodig en een baas die erg consequent is. Voor Jacky zoeken wij dan ook een nieuwe eigenaar die al wel eerder een hond heeft gehad.

Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de hond? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel. 
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 088-8113650.

Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht