Thiago

Omschrijving

Thiago is een kruising van ruim 1 jaar oud, die als vondeling in het asiel is terecht gekomen, waardoor er weinig bekend is over zijn achtergrond. In het asiel komt Thiago over als een onzekere, maar lieve hond en komt hij graag bij je in de buurt voor een knuffel.
Hier in het asiel reageert Thiago fel op andere dieren en daarom plaatsen wij hem niet bij andere dieren in huis. Ook weten wij niet of hij alleen thuis kan blijven. 
Ook al vindt Thiago nieuwe dingen nog best wel spannend, toch vindt hij het erg leuk om met de baas te gaan wandelen, maar als hij hier rustig in begeleidt wordt komt dat helemaal goed.
Wij raden dan ook aan om met Thiago op cursus te gaan, daar dit erg goed voor hem zou zijn. 

Bent u op zoek naar een lieve, aanhankelijke hond en heeft u geen andere dieren? Kom dan eens bij Thiago in het asiel kijken.

Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de hond? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 088 811 3650 .

Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht