Laika

Omschrijving

i.v.m. het coronavirus is het asiel gesloten en werkt alleen op afspraak. Voor meer informatie neem telefonisch contact op met het dierenasiel.

Laika is een Stafford van 4 jaar oud. Er is afstand van haar gedaan omdat de eigenaar niet meer voor haar kon zorgen.
Laika is een vrolijke, lieve hond die gek is op aandacht. Ze ligt het liefst de hele dag naast je op de bank. Spelen met de baas vindt ze ook heel erg leuk, samen met een balletje spelen is favoriet. Laika trekt wel aan de riem, maar met een tuigje om gaat dat al stukken beter. Ze kan wel erg onbenullig zijn, daarom plaatsen wij haar niet bij jonge kinderen. Laika kan best even alleen in huis zijn maar kan wel de deuren open maken. Hier in het asiel reageert Laika erg fel op andere honden, ook is ze geen katten gewend en gaat ze er achteraan. Wij plaatsen Laika daarom niet bij andere huisdieren.

Bent u op zoek naar een lieve hond en heeft u geen andere huisdieren? Kom dan eens bij Laika in het asiel kijken.

Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de hond? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 088 811 3650 .

Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht