Kelly

Omschrijving

i.v.m. het coronavirus is het asiel gesloten en werkt alleen op afspraak. Voor meer informatie neem telefonisch contact op met het dierenasiel.

Kelly is een Mechelse herder van 3,5 jaar en is in het asiel gekomen, omdat de eigenaar niet meer voor haar kon zorgen. 
Je moet eerst haar vertrouwen zien te winnen, maar daarna is ze een fantastische hond die erg baas gericht is.  Kelly trekt erg aan de riem, omdat dit nooit is getraind. Wij raden dan ook een gehoorzaamheidscursus zeker aan. 
Ze heeft een baas nodig die duidelijk is en haar goede leiding kan geven. Kelly is erg waaks en zodra de bel gaat laat ze dit luidkeels horen en een ritje in de auto gaat op zich goed, maar ze is wel erg onrustig, het is niet haar favoriete bezigheid, 
Doordat Kelly wat onzeker en éénkennig is, is ze geen goede match met kinderen, een rustige huisomgeving zou erg fijn voor haar zijn.   
Kelly vind het heerlijk om samen met de baas te werken en spelen en in huis lekker knuffelen vindt ze ook heerlijk, maar ze kan ook aandachteisend gedrag vertonen. 
Wij zoeken voor Kelly een baas die veel ervaring heeft met Herders en die veel tijd en energie in haar kan steken. Dit is zeker geen beginnershond.  

Kunt u Kelly een rustige stabiele huisomgeving bieden en lekker met haar gaan trainen, kom dan eens bij hem in het asel kijken.


Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de hond? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 088 811 3650 .

Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht