Sisi

Omschrijving

i.v.m. het coronavirus is het asiel gesloten en werkt alleen op afspraak. Voor meer informatie neem telefonisch contact op met het dierenasiel.

Sisi is een Anatolische Herder van net 1 jaar oud. Ze is samen met Fanta binnengekomen via uitwisseling dus weten we niet veel over haar achtergrond.
Sisi heeft veel energie en heeft dus veel lange wandelingen nodig. Qua basiscommando's mag ze zeker nog veel bijleren. Wij raden u aan om met Sisi op cursus te gaan. Sisi is erg onbenullig en als ze de kans ziet, springt ze tegen je aan van blijdschap. Om deze reden plaatsen we Sisi niet bij jonge kinderen. Tijdens het wandelen is ze nog wat angstig omdat ze dit nog niet gewend is. Naar andere honden reageert Sisi erg fel, maar met Fanta kan zij het heel goed vinden. Sisi en Fanta mogen daarom samen geplaatst worden.

Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de hond? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 088 811 3650 .

Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht