Junior

Omschrijving

Hallo, mijn naam is Junior. Er is afstand van mij gedaan omdat mijn baasje niet meer voor mij kon zorgen. Ik heb ook niet lang bij hem gewoond dus daarom is er niet veel achtergrondinformatie over mij bekent. Ik kom uit het buitenland, maar heb mij prima aan kunnen passen aan het weer hier in Nederland. Ik ben éénkennig en hou niet van vreemde mensen die over de vloer komen. Ik heb graag een eigen plek in huis wat dan ook echt van mij alleen is. Ik hou niet van delen dus als er iemand aan mijn spullen zit, laat ik zeker merken dat ik dit niet wil. Ik ga graag achter fietsers en voorbijgaande mensen aan, ik moet nog leren dat dit niet de bedoeling is. Ik zoek een baas die ervaring heeft met honden en het liefst een baas voor mij alleen, zodat diegene mij begrijpt en mij nog het één en ander kan gaan leren. Het is wel zo dat ik je eerst even moet leren kennen voordat ik je vertrouw, in het begin zal ik even de kat uit de boom kijken.

Bent u diegene die mij begrijpt en mij goed kan begeleiden? Dan ben ik op zoek naar u! Hopelijk kunnen we binnenkort een wandeling samen maken om elkaar beter te leren kennen.

Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de hond? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 088 811 3650 .

Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht