Macy

Omschrijving

Macy is een Stafford van 3 jaar oud. Ze is via uitwisseling in ons asiel gekomen.
Macy is een onzekere, maar lieve dame die je eerst even moet leren kennen. Als ze je niet kent, kan ze afstandelijk zijn, maar als ze je eenmaal kent vindt ze het heerlijk om te knuffelen en met je te spelen. Ze heeft heel veel energie en lange wandelingen, hersenwerk en trainingsoefeningen vindt ze geweldig. Ook samen voetballen vindt ze heel leuk. Macy kan niet alleen thuis zijn. Dit moet heel langzaam opgebouwd worden. Wij plaatsen Macy niet bij andere dieren in huis.  Macy kan best lomp en onbenullig zijn. Ze kan ook erg hoog springen, daarom plaatsen wij haar niet bij kinderen.

Wij zoeken voor Macy iemand met veel geduld en die het alleen thuis zijn rustig met haar wil gaan trainen. Ook zoeken we iemand die net zo sportief is als haar en die lekker veel met haar wil ondernemen.

Bent u bereid om het vertrouwen van Macy te winnen en lekker met haar aan de slag te gaan? Kom dan eens bij haar in het asiel kijken.

Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de hond? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 088 811 3650 .

Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht