Bella

Omschrijving

i.v.m. het coronavirus is het asiel gesloten en werkt alleen op afspraak. Voor meer informatie neem telefonisch contact op met het dierenasiel.

Dit is Bella, een lieve Roemeense Herder kruising van 4,5 jaar oud. Bella is samen met Lana bij ons in het asiel gekomen omdat de eigenaar niet meer voor ze kon zorgen.
Bella moet mensen altijd eerst even leren kennen, maar als ze je eenmaal kent is ze wel in voor een knuffelpartij en is ze heel enthousiast en vrolijk. Bij haar vorige eigenaar kon ze beschermend zijn over de dochter in het gezin. Dit was dan vooral op mannen gericht. Omdat ze ook onzeker kan zijn, plaatsen wij haar liever niet bij te jonge kinderen. Bella is gewend om gewoon los in huis te lopen als ze alleen is, ze maakt dan niks kapot, maar mocht er buiten iemand langslopen kan ze wel gaan blaffen.
Bella en Lana kunnen het erg goed met elkaar vinden, het zou leuk zijn als ze samen geplaatst kunnen worden, maar apart mag ook.

Bent u op zoek naar een leuke, vrolijke, lieve hond en spreekt Bella u aan? Neem dan contact met ons op.

Wegens het coronavirus is ons adoptiebeleid aangepast. Hierdoor kunt u niet meer zomaar binnenlopen voor een ontmoeting. We zullen daarom eerst een voorselectie doen. U ontvangt daarom nu een aantal vragen. Wanneer u de vragen volledig beantwoord terug stuurt dan zullen wij pas de aanvraag in behandeling nemen. We zullen dan kijken of u geschikt bent voor het dier en dan zullen we u hopelijk telefonisch uitnodigen voor een ontmoeting. Ontmoetingen kunnen alleen op afspraak gebeuren.

1.       Naam

2.       Adres

3.       Woonplaats

4.       Telefoonnummer 

5.       Waarom wilt u dit dier hebben?

6.       Wat is u gezinssamenstelling?

7.       Heeft u momenteel andere dieren?

8.       Werkt u en hoeveel?

9.       Heeft u wel eens eerder dieren gehad? Zo ja, wat voor dieren?

10.   Op welke dagen kunt u langskomen voor een ontmoeting?

 We hopen dat u begrip heeft voor de situatie en we zullen u zo snel mogelijk te woord staan.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht