Navi

Omschrijving

i.v.m. het coronavirus is het asiel gesloten en werkt alleen op afspraak. Voor meer informatie neem telefonisch contact op met het dierenasiel.

Navi is een kruising herder van 9 jaar oud. Er is afstand van haar gedaan omdat de eigenaar niet meer voor haar kon zorgen. Ze is een lieve, trouwe hond die goed luistert en baas gericht is. Of Navi alleen thuis kan zijn is bij ons onbekend, ze heeft bij de eigenaar wel altijd samen gezeten met een andere hond. Soms moet Navi een persoon eerst eventjes leren kennen. Als ze je eenmaal vertrouwd is het goed. Navi kent de basiscommando's die je makkelijk kunt gebruiken bij het spelen. Als ze met een bal speelt komt ze de bal netjes terug brengen en laat deze dan ook op commando los. Navi is een hond die het liefst de hele dag bij je is en ook graag wat voor de baas wil doen. 

Navi is een hond die je lekker mee kan nemen naar een bos. En ze vindt het al helemaal leuk als haar nieuwe baas met haar een balltje gaat gooien. Wie wil deze hond een tweede kans geven?

Wegens het coronavirus is ons adoptiebeleid aangepast. Hierdoor kunt u niet meer zomaar binnenlopen voor een ontmoeting. We zullen daarom eerst een voorselectie doen. U ontvangt daarom nu een aantal vragen. Wanneer u de vragen volledig beantwoord terug stuurt dan zullen wij pas de aanvraag in behandeling nemen. We zullen dan kijken of u geschikt bent voor het dier en dan zullen we u hopelijk telefonisch uitnodigen voor een ontmoeting. Ontmoetingen kunnen alleen op afspraak gebeuren.

1.       Naam

2.       Adres

3.       Woonplaats

4.       Telefoonnummer 

5.       Waarom wilt u dit dier hebben?

6.       Wat is u gezinssamenstelling?

7.       Heeft u momenteel andere dieren?

8.       Werkt u en hoeveel?

9.       Heeft u wel eens eerder dieren gehad? Zo ja, wat voor dieren?

10.   Op welke dagen kunt u langskomen voor een ontmoeting?

 We hopen dat u begrip heeft voor de situatie en we zullen u zo snel mogelijk te woord staan.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht