Sjors

Omschrijving

i.v.m. het coronavirus is het asiel gesloten en werkt alleen op afspraak. Voor meer informatie neem telefonisch contact op met het dierenasiel.

Sjors is een Riesenschnauzer van 1,5 jaar oud. Er is afstand van hem gedaan omdat het binnen het gezin geen goeie situatie was. Sjors is een grote hond, die erg onbenullig kan zijn. Hij is goed zindelijk en hij kan goed alleen thuis zijn. Tijdens het alleen thuis zijn maakt hij graag gebruik van een bench. Buiten tijdens het wandelen loopt hij netjes mee, alleen wanneer hij enthousiast wordt, kan hij trekken aan de lijn. Buiten aan de lijn kan hij niet goed met andere honden. Hij kan dan goed gaan trekken en dan moet je erg stevig in je schoenen staan. Door zijn reacties naar honden buiten, plaatsen wij hem liever niet in een huis met andere honden. Fietsers jaagt hij op. Voor dit probleem is hij wel getraind met een clicker en dat gaat goed, alleen zonder clicker valt hij weer terug in zijn oude gedrag. Spelen met een bal vindt hij leuk, alleen hierbij kan hij heel lomp zijn.

Wegens het coronavirus is ons adoptiebeleid aangepast. Hierdoor kunt u niet meer zomaar binnenlopen voor een ontmoeting. We zullen daarom eerst een voorselectie doen. U ontvangt daarom nu een aantal vragen. Wanneer u de vragen volledig beantwoord terug stuurt dan zullen wij pas de aanvraag in behandeling nemen. We zullen dan kijken of u geschikt bent voor het dier en dan zullen we u hopelijk telefonisch uitnodigen voor een ontmoeting. Ontmoetingen kunnen alleen op afspraak gebeuren.

1.       Naam

2.       Adres

3.       Woonplaats

4.       Telefoonnummer 

5.       Waarom wilt u dit dier hebben?

6.       Wat is u gezinssamenstelling?

7.       Heeft u momenteel andere dieren?

8.       Werkt u en hoeveel?

9.       Heeft u wel eens eerder dieren gehad? Zo ja, wat voor dieren?

10.   Op welke dagen kunt u langskomen voor een ontmoeting?

 We hopen dat u begrip heeft voor de situatie en we zullen u zo snel mogelijk te woord staan.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht