Djaro

Omschrijving

i.v.m. het coronavirus is het asiel gesloten en werkt alleen op afspraak. Voor meer informatie vul de vragenlijst onderaan de tekst in. Naar aanleiding daarvan nemen wij eventueel telefonsich contact met u op.

Djaro is een Border Collie van ruim 6 jaar oud. Er is afstand van hem gedaan omdat de eigenaar hem niet vertrouwt met zijn kleinkind. Djaro is een lieve hond en hij is erg actief. Djaro is een echte Border Collie en wil uitgedaagd worden. Hij helpt je graag met klusjes rondom huis, aporteerd graag een balletjes en het liefst wil hij gaan trainen met zijn baas. Hij kan wel wat dominant zijn tegen verschillende honden, daarom is het nog onzeker of hij gelukkig wordt van een huis met daarin een andere hond. De minst favoriete hobby van Djaro is geborsteld worden. Dit houdt hij niet lang vol waardoor zijn lange vacht snel warrig gaat zitten. Daarom raden we aan om hem af en toe naar de trimmer te brengen om zijn vacht goed te kunnen onderhouden. Hij speelt graag met een speeltje en wil graag uitgedaagd worden door zijn baas.  We zoeken voor Djaro een actieve baas die veel met hem gaat doen. 

Wegens het coronavirus is ons adoptiebeleid aangepast. Hierdoor kunt u niet meer zomaar binnenlopen voor een ontmoeting. 
U ontvangt daarom nu een aantal vragen. Wanneer u de vragen volledig beantwoord terug stuurt dan zullen wij pas de aanvraag in behandeling nemen. We zullen dan kijken of u geschikt bent voor het dier en dan zullen we u hopelijk telefonisch uitnodigen voor een ontmoeting. Ontmoetingen kunnen alleen op afspraak gebeuren.

1.       Naam
2.       Adres
3.       Woonplaats
4.       Telefoonnummer 

5.       Waarom wilt u dit dier hebben?
6.       Wat is u gezinssamenstelling?
7.       Heeft u momenteel andere dieren?
8.       Werkt u en hoeveel?
9.       Heeft u wel eens eerder dieren gehad? Zo ja, wat voor dieren?
10.     Bent u bekend met het ras Border Collie? 
11.     Welke activiteiten en trainingen bent u van plan met de hond?
10.     Op welke dagen kunt u langskomen voor een ontmoeting?

 We hopen dat u begrip heeft voor de situatie en we zullen u zo snel mogelijk te woord staan

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht