Lucca

Omschrijving

I.v.m. het coronavirus is het asiel gesloten en werkt alleen op afspraak. Voor meer informatie vul de vragenlijst onderaan de tekst in. Naar aanleiding daarvan nemen wij eventueel telefonisch contact met u op.

Nu met filmpje! 


Lucca is een middelgrote kruising van 2 jaar oud. Lucca is twee keer geplaatst geweest, maar teruggekomen omdat ze hem niet de juiste begeleiding konden geven en ze de hond toch onderschat hebben.
Lucca kan niet goed tegen teveel prikkels. Onbekende mensen vindt hij erg spannend en tijdens ontmoetingen met nieuwe mensen heeft hij veel begeleiding nodig. Naar onbekende mensen kan hij behoorlijk uitvallen. Dit is dan ook zeker geen beginnershond. Hij vindt het leuk om wat met de baas te doen. Alleen wandelen met Lucca is niet voldoende, hij moet ook mentaal bezig gehouden worden.
In het asiel wordt er nu volop met hem getraind, er is al een hoop bereikt met deze trainingen en het is belangrijk dat de nieuwe eigenaar deze training voortzet. Als wij wandelen met Lucca dan draagt hij een muilkorf.
Als je Lucca eenmaal kent is het een echte knuffelkont die enorm van aandacht houdt. Wandelen vindt hij heel erg leuk en spelen met de baas ook. Vooral bezig zijn met een bal of flos is favoriet.
In huis bij de mensen die hij kent is het een rustige, makkelijke hond. Hij is een bench gewend en hij ligt hier graag in. Dit is zijn veilige plekje om zich terug te trekken. We zoeken voor Lucca een huis met tuin in een rustige omgeving. We zoeken ook een plek waar er niet veel mensen binnen kunnen komen. En de nieuwe eigenaar moet ervaring hebben met moeilijke honden die een rugzak mee dragen. 

Bent u op zoek naar een hond zoals Lucca en kunt u hem de juiste begeleiding geven? Vul dan onderstaande vragenlijst in.

Wegens het coronavirus is ons adoptiebeleid aangepast. Hierdoor kunt u niet meer zomaar binnenlopen voor een ontmoeting. We zullen daarom eerst een voorselectie doen. U ontvangt daarom nu een aantal vragen. Wanneer u de vragen volledig beantwoord terug stuurt dan zullen wij pas de aanvraag in behandeling nemen. We zullen dan kijken of u geschikt bent voor het dier en dan zullen we u hopelijk telefonisch uitnodigen voor een ontmoeting. Ontmoetingen kunnen alleen op afspraak gebeuren.

1.       Naam
2.       Adres
3.       Woonplaats
4.       Telefoonnummer 

5.       Waarom wilt u dit dier hebben?

6.       Wat is u gezinssamenstelling?

7.       Heeft u momenteel andere dieren?

8.       Werkt u en hoeveel?

9.       Heeft u wel eens eerder dieren gehad? Zo ja, wat voor dieren?

10.   Op welke dagen kunt u langskomen voor een ontmoeting?

 We hopen dat u begrip heeft voor de situatie en we zullen u zo snel mogelijk te woord staan.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht