Julia

Omschrijving

I.v.m. het coronavirus is het asiel gesloten en werkt alleen op afspraak. Voor meer informatie vul de vragenlijst onderaan de tekst in. Naar aanleiding daarvan nemen wij eventueel telefonisch contact met u op.

JULIA DOET MOMENTEEL MEE MET DUTCH CELL DOGS EN KUNNEN VANAF 5 JUNI  GEPLAATST WORDEN. 


Julia is een Amerikaanse Stafford van 4 jaar oud. Ze is samen met Romeo door uitwisseling bij ons terecht gekomen en samen vormen ze een leuk koppel. Julia is een vrolijke, lieve dame die van knuffels houdt, maar ze gaat ook graag haar eigen weg. Julia is niet makkelijk met andere honden, je moet dan wel stevig in je schoenen staan. Samen met Romeo is ze dikke vrienden en hebben ze de grootste lol samen, daarom willen we graag kijken of ze samen een nieuw huisje kunnen krijgen. Of Julia een bench gewend is weten we niet, maar dit kan wel goed getraind worden.

Wegens het coronavirus is ons adoptiebeleid aangepast. Hierdoor kunt u niet meer zomaar binnenlopen voor een ontmoeting. We zullen daarom eerst een voorselectie doen. U ontvangt daarom nu een aantal vragen. Wanneer u de vragen volledig beantwoord terug stuurt dan zullen wij pas de aanvraag in behandeling nemen. We zullen dan kijken of u geschikt bent voor het dier en dan zullen we u hopelijk telefonisch uitnodigen voor een ontmoeting. Ontmoetingen kunnen alleen op afspraak gebeuren.

1.       Naam
2.       Adres
3.       Woonplaats
4.       Telefoonnummer 

5.       Waarom wilt u dit dier hebben?

6.       Wat is u gezinssamenstelling?

7.       Heeft u momenteel andere dieren?

8.       Werkt u en hoeveel?

9.       Heeft u wel eens eerder dieren gehad? Zo ja, wat voor dieren?

11.     Heeft u een omheinde tuin?

12.     Moet de hond traplopen?

13.     Op welke dagen kunt u langskomen voor een ontmoeting?

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht